Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Номинираният за министър на регионалното развитие Александър Иванов коментира по

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Номинираният за министър на регионалното развитие Александър Иванов коментира по
Коментари Харесай

Номинираният за регионален министър: Защо ИТН се крият и не говорят

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Номинираният за министър на районното развитие Александър Иванов разяснява по БТВ разновидностите за ново държавно управление: 

" Търсим разумни сътрудници в десни обединения. Аз съм от хората, които са подкрепяли проверки на държавни сдружения. Имал съм живот в частния бранш в огромни компании. Проверката е висша форма на доверие. 

Някой бяга от отговорността за сформиране на парвителство. Няма оферти, вършат се сделки на мрачно на друго място може би. Открадва се вотът на българския гласоподавател. Нека да формираме държавно управление. Защо " Има такъв народ " се крият и не приказват. Пееха песни, разбирам. 

Търсим политически допирни точки. 

Утре би трябвало да се платят пенсии, заплати, би трябвало да дойдат ваксини в България. Строителството продължава, дано да забележим какво предлага едно ново държавно управление. 

Има здравна пандемия в целия свят, тя ще засегне стопанската система и у нас рано или късно. Ако нямаме цели, не знам по какъв начин ще се оправим. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР